Qui som

Mala Peça és un pol cooperatiu i un espai de pensament crític que té com a objectiu transformar la realitat a través de l’Economia Social i Solidària.

Què fem?

L’espai cooperatiu Mala Peça és un espai de cotreball i intercooperació, amb taules de treball, sala de reunions i escenari per a esdeveniments o actes culturals de petit format. Els projectes que formen part de l’espai intercooperem per potenciar l’economia social i solidària posant les persones al centre.

Els nostres valors

Som la porta d’entrada al cooperativisme i a l’Economia Social i Solidària a Sabadell on els diferents actors de l’ESS i les cooperatives que en formen part interaccionen amb la voluntat de fer créixer la xarxa.

Impulsem accions per avançar cap a la transició ecosocial, des d’una perspectiva inclusiva, feminista i col·lectiva. Volem combatre les desigualtats socials i apropiar-nos dels nostres mitjans de producció per construir una societat més justa, sòlida i comunitària.

Què oferim?

Mala Peça és en conjunt un espai multidisciplinari que ofereix serveis propis a través de la cooperativa de segon grau C3N7D3U, com també serveis d’una multitud de projectes que formen part de l’espai. Som un engranatge dins dels espais culturals de la ciutat, i tenim un programa cultural propi d’acció transformadora i pensament crític a través de diferents formes i formats (literatura, art, cultura, feminismes, emergència climàtica…).

Apostem per la cultural radical i de transformació social!

Cooperatives i entitats de Mala Peça

L'Eixida SCCL

Gestoria i acompanyament

La Productora SCCL

Comunicació i audiovisual

Teler Cooperatiu de Sabadell

Incubació i articulació sociopolítica

Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental

Cooperativisme i territori

Kaiko Ambiental

Dret ambiental

Mala Peça Llibreria

Llibreria de pensament crític

El Bombeto

Tallers i cursos de cinema, ràdio i TV

Mala Peça al teler

Mala Peça prové d’una expressió que es feia servir durant l’època de les fàbriques tèxtils, i denominava aquelles peces o bobines que no es regien pel patró establert, i que quedaven descartades per la seva consumició / producció, però que podien ser realment utilitzables. Mala Peça és un espai que trenca patrons, que els canvia, els modifica i els crema. Que no creu en l’hegemonia de pensament ni tampoc en el sistema actual caduc. De caràcter reivindicatiu, Mala Peça és un espai que enxarxa, relaciona i cuida, a través de la lluita anticapitalista i feminista. A Mala Peça, desfem i cremem els patrons.

Projectes destacats

Vols rebre informació sobre l'espai Mala Peça?

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.

Visita
la nostra
botiga
online!

To top